top_banner
Circulair bouwen & hergebruik van materialen

Save the date: Studiedag “een kennisuitwisseling tussen Frankrijk, Vlaanderen en Wallonië” op 30 januari 2020

Datum

30 januari 2020

Adres

Prijs

GRATIS
Ik schrijf me in
Circulair bouwen & hergebruik van materialen
Welke regels gelden in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk voor verwerking, transport en hergebruik van secundaire materialen uit de bouwsector? Hoe worden de materiaalstromen in deze 3 regio’s getraceerd? Welke good practices kunnen u inspireren om zelf aan de slag te gaan met circulair bouwen?
Wil u een antwoord op deze vragen? Kom dan op donderdag 30 januari 2020 naar de studiedag “Circulair bouwen & hergebruik van materialen: een kennisuitwisseling tussen 3 regio’s” in Doornik. De exacte locatie en het volledige programma van deze studiedag worden in december aangevuld op deze website.
In de voormiddag wordt een plenaire sessie voorzien met simultane vertaling in verband met de reglementering voor traceerbaarheid en grensoverschrijdend transport van herbruikbare materiaalstromen tussen Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen. In de namiddag kunt u zich inschrijven voor workshops door verschillende (praktijk)professionals met betrekking tot hergebruik en circulariteit. Deelnemers ontvangen in de loop van december een inschrijvingsformulier waarin ze hun persoonlijke keuze voor de thematische sessies in de namiddag kunnen vastleggen.
Deze studiedag kadert in het Interregproject RE C², een project dat uw bedrijf begeleidt op weg naar hergebruik, herwinning en recyclage van uw afvalstromen door de ontwikkeling van korte circuits.

Beste bezoeker, uw mening interesseert ons.

Gelieve deze site op een schaal van 1 tot 5 te beoordelen.