top_banner
Circulair bouwen & hergebruik van materialen

Studiedag circulair bouwen & hergebruik van materialen: een kennisuitwisseling tussen Frankrijk, Vlaanderen en Wallonië

Date

30 janvier 2020

Adresse

IFAPME Center Doornik
Rue Paul Pastur 2B
7500 - Doornik

Prix

GRATIS
Je m’inscris
Circulair bouwen & hergebruik van materialen

Welke regels gelden in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk voor verwerking, transport en hergebruik van secundaire materialen uit de bouwsector?
Hoe worden de materiaalstromen in deze 3 regio’s getraceerd?
Welke good practices kunnen u inspireren om zelf aan de slag te gaan met circulair bouwen?
 
Wil u een antwoord op deze vragen?

Kom dan op donderdag 30 januari 2020 naar de studiedag “Circulair bouwen & hergebruik van materialen: een kennisuitwisseling tussen 3 regio’s” in Doornik.
 
In de voormiddag wordt een plenaire sessie voorzien (met simultane vertaling) over de reglementering inzake traceerbaarheid en grensoverschrijdend transport van herbruikbare materiaalstromen tussen Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen.

Bekijk het volledige programma

In de namiddag kunt u zich inschrijven voor parallelle infosessies over hergebruik en circulariteit. Laat u inspireren door verschillende (praktijk) professionals!
Schrijft u zich graag in voor deze studiedag? Gelieve dit te doen via de ‘ik schrijf me in’ knop links onder de foto. Nadien kunt u uw eigen programma voor de namiddag samenstellen via onderstaand inschrijvingsformulier.

Aanmelden parallele namiddagsessies

 
Deze studiedag kadert in het Interregproject RE C², een project dat uw bedrijf begeleidt op weg naar hergebruik, herwinning en recyclage van uw afvalstromen door de ontwikkeling van korte circuits.

Cher visiteur, votre avis nous intéresse.

Merci d’évaluer ce site sur une échelle de 1 à 5.