top_banner
 Bezoek aan la Ressourcerie Namuroise

Bezoek aan la Ressourcerie Namuroise - Fabrik

Date

21 février 2019

Adresse

484 Chaussée de Waterloo, 5002 Namur

Prix

Gratis, Inschrijving vereist
Je m’inscris
 Bezoek aan la Ressourcerie Namuroise
De Ressourcerie Namuroise heeft als voornaamste doelstellingen: bewustmaking van het hergebruik van materialen en bevordering van de professionele integratie van kwetsbare groepen. Dit doen ze door het gratis verzamelen van grote spullen bij particulieren, in de provincie Namen.
 
Sinds eind 2016 heeft de Ressourcerie een timmerwerkplaats (FABRIK) geopend om meubilair dat aan het einde van hun levensduur versleten/vergaan zijn, een meerwaarde te bieden. Dit doen ze door het schoonmaken en upgraden van meubels. Verder produceren ze gelamineerd houten meubilair waarvan de grondstoffen afkomstig zijn van gesorteerd materiaal. Hun ambitie is om op basis van versleten/vergaand meubilair, objecten een volledig assortiment aan decoratieve en inrichtingsobjecten te creëren.
 
FABRIK biedt ook zijn diensten aan aan architecten en interieurontwerpers, voor het ontwerp en realisatie van faciliteiten (door hergebruik van materialen).
Credits: items in het Museum van La vie Wallonne in Luik, 3 Exki- restaurants (Gent, Antwerpen en Belle-Ile in Luik), Brouwerij Cantillon in Brussel, enz.
 
Graag nodigen we u uit om het FABRIK-team,  -werk(plaats) en zijn installaties te ontdekken, aslook hun showroom te Namen.

Cher visiteur, votre avis nous intéresse.

Merci d’évaluer ce site sur une échelle de 1 à 5.