top_banner
Inspiratiesessie & Duurzaamheids strategie

Inspiratiesessie - Uw afvalbeheer: uitdagingen en concrete oplossingen

Date

13 décembre 2018

Adresse

Ondernemerscentrum, Graaf de Smet de Naeyerlaan 4 - Oostende

Prix

Gratis toegang, maar inschrijving verplicht
Je m’inscris
Inspiratiesessie & Duurzaamheids strategie
Heb je vragen rond het beheren en verwerken van afval, wil je problemen hieromtrent aanpakken, ben je op zoek naar innovatieve oplossingen en/of opportuniteiten? Kom op 13 december naar de gratis inspiratiesessie in Oostende. Renasci stelt er haar innovatieve en duurzame aanpak voor !
  • Renasci is innovatief in haar afvalverwerking en is er bovendien in geslaagd restafval te vermijden. Het devies is voorsorteren en vervolgens het verwerken van afvalstromen tot energie en biomassa. Samen met een Renasci-expert ga je concreet en innovatief aan de slag met je afvalbeheer.
  • Voor wie? Bedrijven die meer willen halen uit hun afval, een herbestemming voor hun afval zoeken, zich willen inspireren of contacten met andere bedrijven willen leggen.
  • Format? Starten doen we met het inspirerende verhaal van Renasci zelf, vervolgens wissel je in kleine groepen je concrete uitdagingen en vraagstukken uit met collega-zaakvoerders op zoek naar mogelijke oplossingen. Daarom vragen wij je ook een inschrijvingsformulier in te vullen om o.a. op basis van je concrete uitdagingen, vraagstukken en verwachtingen de kleine groepen samen te stellen.
Programma
16.00 u - Registratie & Ontvangst
16.30 u - Verwelkoming
  • Krystel Sil Sikana, Project Coördinator Circulaire Economie Vlaamse Confederatie Bouw – Introductie
  • Ontdek alles over Interreg REC2
16.45 u - Beheer, Recyclage van Afval (op werven) met Valipac
17.00 u - Laat u inspireren door het Renasci project
17.15 u - Workshop rond uitdagingen en vraagstukken mbt afvalbeheer en afvalverwerking // duurzame strategieën, met Möbius
  • Workshop waarin via onderling overleg uitdagingen en vraagstukken besproken worden en gezamenlijk naar    oplossingen gezocht wordt.
18.00 u - Pitches vanuit de verschillende workshops en feedback
18.30 u - Netwerkreceptie: food and drinks

Cher visiteur, votre avis nous intéresse.

Merci d’évaluer ce site sur une échelle de 1 à 5.