top_banner
Groei & innovatieKlimaat & energie

Duurzaam afval- en materialenbeleid voor innovatieve ondernemingen

Date

26 avril 2018

Adresse

Prix

Je m’inscris
Groei & innovatieKlimaat & energie
Want we moeten onze economie herdenken. Het is tijd om over te schakelen, van maken-kopen-dumpen naar een nieuw model, dat rekening houdt met de eindigheid van onze grondstoffen en de gezondheid van onze planeet. Dit verhaal gaat verder dan sorteren en recycleren. We moeten producten zo ontwerpen dat ze continu hergebruikt kunnen worden. En tegelijkertijd het begrip “eigendom” herdenken.
De potentiële economische, maatschappelijk en ecologische voordelen van een doordacht en geslaagd circulair businessmodel zijn de investeringen meer dan waard. Maar om die investeringen mogelijk te maken, is er een ondersteunend kader, kennis en kunde nodig. Met de Cirkeltips wil de OVAM hiervoor een gunstig klimaat helpen creëren.
 
Voor wie?
Dit webinar is er voor bewuste werknemers, milieuprofessionals en bedrijfsleiders Het is gratis - als je inschrijft, krijg je - ook al kijk je niet live - een mailtje met slides en opname toegestuurd.

Innovatieve ondernemers kunnen bij de OVAM (een Vlaamse overheidsdienst) terecht voor vragen over duurzaam afval- en materialenbeheer én goede raad voor uw innovatieve projecten die hiermee te maken hebben.

Cher visiteur, votre avis nous intéresse.

Merci d’évaluer ce site sur une échelle de 1 à 5.